Oppdrag

Klikk Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å skrive en epost til oss. 

Kammerkoret Collegium Vocale fra Hamar skreddersyr program og innhold som passer ditt behov. Vi opptrer gjerne på konferanser, seminarer, firmafester, juleavslutninger eller lignende. Vi kan gjennomføre hele konserter med ulikt omfang og innhold, og stiller gjerne med sang og humør til andre typer arrangementer som f.eks bryllup og ved små og store jubileer.

Vårt repertoar spenner vidt, og vi har musikk som kan passe til mange ulike anledninger. Vi synger alt fra folketoner, rytmisk musikk og populærmusikk, til viser og mer rolige og stemningsfulle stykker. Vårt kor består av 28 sangglade kvinner og menn - vi er fleksible og kan stille med både mindre grupper eller fullt kor, alt etter behov. 

 

Foto: Trygve Vikerødegården, Kristian Mathias Røhne og Daniel Torpegaard Møller

Koret har gjennom årene samarbeidet med en rekke kjente komponister og utøvende musikere. De sirste årene har vi bla samarbeidet med Ingrid Bjørnov i Tårepersekonsert i Hamardomen våren 2018. Julekonsertene de siste årene har vi samarbeidet med vår lokale og globale operastjerne og venn fra Vallset, Bernt Ola Volungholen, og med Ådalsbruk Musikkforening i Stuttrest julekonsert.

For mer informasjon om konsept, pris og tilgjengelighet kan du ta kontakt med vår imøtekommende og trivelige leder, Kari Elise Gisnås - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.